Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous
Next

Uslovi korištenja

Član 1.
Web stranica www.haemphoto.com je u vlasništvu firme HA EM & Photo d.o.o.
Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se ovdje navedeni Uvjeti korištenja. HA EM & Photo zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave.

Član 2.
HA EM & Photo d.o.o. zadržava pravo promjene cijena. Ukoliko cijene ne budu na vrijeme promijenjene novim, a prilikom narudžbe se zadrže stare cijene, u međuvremenu ćemo obnoviti artikle sa novim cijenama te ćete biti zamoljeni unijeti ponovo istu narudžbu po promijenjenim cijenama.

Član 3.
Cijene navedene na www.haemphoto.com nakon prijave na korisnički račun su veleprodajne (sa uključenim PDV-om).

Član 4.
Za pravna lica je omogućena registracija uz prethodno priložen ID i PDV broj (ukoliko je korisnik PDV obveznik). Registracijom korisnik ima mogućnost praćenja prethodnih narudžbi, obilježavanja njemu interesantnih artikala, kupovine po sniženim cijenama i druge mogućnosti.
Svako pravno lice će biti registrovano našim sistemom, te će se moći prijaviti na svoj račun putem e-mail adrese i šifre koja mu je dodijeljena.

U slučaju da ste zaboravili šifru, na istoj stranici trebate kliknuti na “Zaboravili ste lozinku?”. Dolazite do stranice na kojoj možete ostaviti svoju e-mail adresu s kojom ste se registrirali na web shopu, a na koju vam onda sistem automatski pošalje link pomoću kojeg ćete resetirati lozinku/šifru i dobiti novu. Nju možete kasnije sami promijeniti u postavkama računa budući da automatski kreirane lozinke nisu lako ‘pamtljive’.

Član 5.
Obavezujemo se pružati zaštitu privatnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Član 6.
Reklamacije proizvoda se priznaju uz predočeni fiskalni račun kao dokazu kupovine. Rok za reklamaciju je 7 dana od dana kupovine.

Član 7.
HA EM & Photo d.o.o. ne garantuje tačnost, potpunost i istinitost sadržaja koji korisnici unesu na stranice www.haemphoto.com; da na stranicama neće biti grešaka i/ili da će funkcionirati bez prekida u svakom trenutku

Član 8.
Kupovinom ramova iz naše proizvodnje, potrebno je više vremena dok ram prođe čitav proces do gotovog proizvoda. Ukoliko neke od naručenih ramova imamo na stanju, biti će isporučeni u zadanom roku, a ukoliko ne, biti ćete obaviješteni u kojem će vremenskom periodu vaši ramovi biti spremni za isporuku.
HA EM & Photo d.o.o. omogućava naručivanje ramova po vašim željama, ovisno o dimenzijama koje zahtijevate. Za ramove van standardnih dimenzija poslati upit na mail ili nas pozvati na naše brojeve telefona. O cijenama, dostavi i isporuci takve vrste ramova se vrši uz prethodan dogovor.

Član 9.
Maloprodajne cijene se zaokružuju na cifru od 0,05 KM

Član 10.
Slike proizvoda su ilustrativnog karaktera i ne moraju u potpunosti odgovarati izgledu proizvoda.

Član 10.
Artikli na akcijskom popustu su periodična akcijska sniženja neoštećene robe, a u istoj kategoriji sva roba koja se prodaje sa oštećenjem jasno je naglašeno da je takva roba sa nedostatkom

August, 2022.

HA EM & Photo d.o.o.