Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous
Next

Dostava

Lična dostava: Prilikom naručivanja, opcija “Lična dostava” se odnosi na našu ličnu isporuku poručenih artikala, u dogovorenom vremenskom roku.
Ova opcija je moguća samo kod isporuke robe na već postojećim rutama dostave koja je besplatna i ne ovisi od količine poručene robe

Brzom poštom: Kurirska služba s kojom imamo saradnju je X-Express (broj tel.:1380).
Narudžbe za dostavu brzom poštom preuzimamo dospjele do 12 sati tog dana*. Sve narudžbe koje budu dospjele nakon tog roka će biti uručene brzoj pošti naredni radni dan. Rok za dostavu željenih artikala od trenutka narudžbe do isporuke brzoj pošti je 96 sati ili 4 radna dana (ne ubrajajući subotu i nedjelju). U cijenu dostave brzom poštom je uračunat povrat dokumenata (fakture), i povrat novca za gotovinske narudžbe. Brza pošta ne radi subotom niti preuzimanje robe niti dostavu robe na adresu. Preuzimanje robe je moguće u skladištu brze pošte subotom u vremenu naznačenom na web stranici X-express.
– Za kupce kojima se periodično vrši lična dostava robe, isporuka brzom poštom se naplaćuje u punom iznosu.
– Za ostale kupce uzimamo učešće u trošku transporta 20-80% od iznosa, ovisno od težine pošiljke, vrste robe, iznosa fakture i unaprijed dogovorenih uslova.
* Pošiljke sa manjom količinom različitih artikala isporučujemo istog ili narednog dana, a veće narudžbe do 4 radna dana

Cjenovnik dostave robe brzom poštom X-express**:
0 – 10 kg – 14,00 KM
10 – 20 kg – 17,50 KM

20-30 kg – 21,00 KM
30-40 kg – 28,00 KM
40-50 kg – 34,50 KM
50-60 kg – 41,50 KM
60-70 kg – 47,00 KM
70-80 kg – 50,00 KM
80-90 kg – 67,00 KM
**Cijene mogu varirati zbog DGL (dodatka na gorivo)

 

VAŽNO: Brza pošta snosi trošak oštećenja nastalog usljed transporta samo u slučaju da je izvršen pregled robe u trenutku dostave, a obaveza kurira je čeka dok se provjera ne izvrši. Nakon odlaska kurira naknadna reklamacija neće biti moguća!

Preuzimanje u radnji: Kod narudžbe (opcija “Korpa”) “preuzimanje u radnji” se odnosi na vaš lični dolazak po željene artikle u naše skladište (sjedište firme)

Mart, 2024.
HA EM & Photo d.o.o.