Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous
Next

O nama

Ideja o osnivanju firme potekla je krajem 2009. godine.

Firma je počela sa radom decembra 2009. godine, sa početnim kapitalom većim od 50 000KM. Sjedište firme HA EM & Photo d.o.o. Lukava nalazi se u mjestu Berkovica.

Radimo maloprodaju i veleprodaju. Maloprodajni objekat se nalazi u Srebreniku, a u sjedištu firme je sadržana malo i veleprodaja.

Prvobitan cilj firme bio je distribucija sublimacijskih proizvoda. Sublimacija je idealna za fotografe i manje grafičke kuće koje bi tim putem proširili vlastitu ponudu. Mogućnosti sublimacije su neograničene i ima jako široku primjenu.

Naša firma trenutno nudi veliki broj proizvoda među kojima su: foto materijal (ramovi, albumi, baterije, foto papir, hemija itd.), sublimacijski proizvodi (prese, šolje, kamenje, tekstil, papir, tanjiri, pločice itd.), lajsne za uramljivanje, sniježne kugle te još mnogo drugih proizvoda.

Nakon šest godina rada HA EM & Photo d.o.o. otvara Web Shop (internet kupovinu), radi brže komukacije sa kupcem i cilju što brže isporuke i predstavljanja svojih proizvoda. Kroz sve ove godine cilj nam je da ostanemo konkurentni na tržištu sa cijenama koje su pristupačne za bosansko-hercegovačko tržište. Stoga smo postali zastupnici za ZEP proizvode, od kojih svakom narudžbom Zep s.r.l. Italia ulaže puno truda u izradu novih proizvoda. Tako i mi, sa svakim novim katalogom se trudimo predstaviti našim kupcima široku paletu proizvoda koje nudi Zep-Italia.

Osim Zep srl proizvoda, možemo se pohvaliti i paletom ramova i albuma od Gedeon Polska.

Vršimo distribuciju Kodak baterija, zatim foto-papir FujiFilm Fuji color CA i Supreme, kao i Fuji papir za suhi proces (drylab DX100).
HA EM & Photo d.o.o. ima sopstveni pogon proizvodnje fotografskih ramova. Svi naši kupci su u mogućnosti kupovine ramova dimenzija većih čak i od 1 metar.

Od 2019. do 2021. godine smo bili zastupnici za Sublisplash sublimacijsku boju.

U 2022. godini možemo se pohvaliti sa najvećom bonitetnom ocjenom AAA, koja svrstava poslovni subjekt u najviši bonitetni razred. Kompanije koje su ocijenjene sa AAA bonitetnom ocjenom odlikuje besprijekorna solventnost i poslovna efikasnost.

Zadovoljan kupac je naš glavni cilj u poslovanju.

August 2022
HA EM & Photo d.o.o.